Prevenció de riscos en el teu pis de lloguer

Una casa que es vol posar en lloguer requereix d’unes cures i preparació prèvia que, de no dur a terme, poden convertir-la en una bomba de rellotgeria. Et donem les regles d’or per prevenir riscos a l’hora de llogar i aconseguir una plena seguretat.

Manteniment instal·lació elèctrica

La instal·lació elèctrica del pis que volem posar en lloguer ha de mantenir-se en perfectes condicions, l’objectiu és que els electrodomèstics no es facin malbé, que tinguin una llarga vida i el més important, la seguretat de la casa, davant de possibles curtcircuits i incendis.

Si la instal·lació és antiga, sense presa de terra, et recomanem que gastis uns eurets i et posis en contacte amb un electricista que posi a punt tot. ¡Prevenció per sobre de tot! Però a més, et recomanem que siguis caut davant petites avaries, com fusibles cremats, reparacions que puguis fer tu, com amateur, i que sempre desendollis aparells que no es vagin a utilitzar.

Una instal·lació elèctrica defectuosa i sobrecarregada és una de les principals causes d’incendi a les llars.

Neteja la campana extractora

Sembla una tonteria, però mantenir en un estat òptim la campana extractora és fonamental per a la teva salut i seguretat. La manca de ventilació a la cuina pot comportar molts riscos, presta atenció al filtre ja que requereix una neteja regular perquè el funcionament de l’aparell sigui el correcte.

Instal·lar en la cuina un detector de fums pot ser molt eficaç i preventiu, a més a penes té costos.

Ull amb la caldera

El principal risc de les calderes és al CO2, un gas tòxic imperceptible, que com cada any veiem en les notícies, pot provocar accidents tràgics. Passa les revisions periòdiques que t’exigeixen companyia i fabricant. Recorda! Ha de fer un tècnic autoritzat.

Les distraccions passen factura

En èpoques estivals és recomanable prendre mesures contra els lladres: finestres tancades, panys tirades … Si vols saber els nostres trucs de seguretat llegeix aquest article: No s’ho posis fàcil als lladres!

Assegurances en regla i ordre

Si per qualsevol cosa tens un problema, ells respondran. Revisa que tinguis l’assegurança de la llar vigent i estudia tot el que et cobreix en cas de desperfectes o accidents.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve + 12 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.