Primers passos per posar un pis en lloguer

Per fi t’has decidit i vols llogar aquest immoble que et feia perdre diners estan buit, o potser has decidit buscar un nou inquilí … Posar un pis de lloguer no és gens senzill, de manera que avui us donem uns consells perquè el procés no es compliqui, molt atents!

posar pis lloguer

Rentat de cara

Fonamental és fer una neteja general i en profunditat. Mou mobles i aclareix les cantonades per arribar a la brutícia més amagada. Un pis impol·lut serà una carta de presentació fabulosa.

Revisió

Revisa que no hi hagi cap petita avaria que faci malbé la imatge que un llogater es pot portar del teu pis de lloguer. Una mica de engreixant a les frontisses, una mà de pintura per eliminar el pas dels anys de les parets … Detalls fàcils i relativament barats que faran que posar un pis en lloguer sigui més fàcil.

Fixar el preu

Posar preu als sentiments és complicat, i en moltes ocasions posar un pis en lloguer és quelcom sentimental. Oblida’t del que vas viure aquí, dels diners que et va costar en el seu moment i del que necessites ara. És imprescindible conèixer la situació real del mercat immobiliari del lloguer: la zona, l’oferta, la demanda … Tot influeix. A Lloguer Segur t’ajudarem a fixar el preu tècnic, aquell que creua entre l’oferta i la demanda, per rendibilitzar al màxim el teu lloguer.

Llei d’Arrendaments Urbans

No cal que te la sàpigues com el pare nostre, però a l’hora de posar un pis en lloguer és interessant que tinguis unes nocions bàsiques sobre la legalitat referent al lloguer. Terminis, formes, drets i deures … tot ha d’estar reflectit en els contractes de manera clara i d’acord amb el que estableix la Llei d’Arrendaments Urbans.

Quines altres coses creus que són importants per posar un pis en lloguer?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.