Propietari, evita les humitats en el teu pis de lloguer

Després de mesos de bon temps, és possible que l’aïllament al teu habitatge falli: una finestra filtrant, una esquerda a la façana o un teula trencada o moguda si el teu pis és el més alt, poden provocar una petita desgràcia en el teu immoble.

MediaHandler (1)
Propietari, si tu busquessis un pis de lloguer, t’agradaria trobar algun tipus de rastre d’aigua? Segur que no, així que posa’t mans a l’obra.

Després d’un parell de dies de pluja revisa que no hagi sortit cap taca d’humitat en parets i sostres. A més, prepara l’habitatge per al que ha de venir. La condensació pot acabar convertint-se és una visita no desitjada.

Quan fa fred, cuinar sense tapar les olles, la manca de ventilació, una dutxa amb aigua calenta i, fins i tot la respiració de les persones genera condensació. A priori pot semblar un mal menor, però les teves parets i sostres poden acabar omplint-se de floridura.

Tinguis o no el pis ja llogat inverteix en un deshumidificador per al bany, el lloc més conflictiu. Procura mantenir els mobles allunyats de parets, deixa la porta del bany oberta per a una correcta ventilació i revisa l’extractor de la cuina.

Si és tard i ja tens taquetes negres a les parets o el sostre elimina’l amb un desinfectant o fungicida.

Oblida’t d’humitats i goteres!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.