Pros i contres del lloguer particular

A l’hora de posar en lloguer un pis, cal començar decidint quin tipus de lloguer vols. Professional, en particular, habitacional, vacances … En aquesta ocasió, parlarem dels pros i contres del lloguer particular.

Pros del lloguer particular

Tu t’ho guises!

Tu i només tu t’encarregaràs de gestionar el lloguer. No necessites contractar ningú, de manera que posar-ho en marxa pot resultar, en un primer moment, més barat. Hi ha moltes pàgines en què podràs allotjar el teu immoble sense pagar res.

La meva casa, el meu preu

Tu decideixes per quant vas a voler llogar. Ningú et guiaràn perquè fixis un preu, serà només cosa teva

Jo vull triar

Amb un lloguer professional una persona del sector s’encarregarà d’ensenyar teu pis a una altra persona. Potser no ho conegui tan bé com tu i no ho ensenyi com hauria, o potser les visites no encaixin en el teu perfil de l’inquilí perfecte. En el lloguer particular t’encarregaràs tu de tot.

Contres d’un lloguer professional

Molt sacrifici i molt de temps

Llogar un pis no és fàcil. A primera vista pot semblar molt senzill ensenyar i aconseguir signar un contracte, però està bastant lluny de la realitat. La veritat és que amb un lloguer professional, com el de Lloguer Segur, els temps s’escurcen a l’hora de trobar un llogater. Amb el lloguer professional teu pis estarà menys temps desocupat. A més, les visites al teu immoble porten molt molt de temps, troba professionals i ells s’encarregaran d’ensenyar teu pis i trobar la teva inquilí perfecte.

Els problemes de la llei

Moltes vegades pensem que ho sabem tot, però la Llei d’Arrendaments Urbans és molt complexa. A l’hora de fer un contracte no n’hi ha prou amb agafar-ne un tipus i canviar les dades. El nostre Departament Jurídic s’encarrega de realitzar contractes basant-se amb la LAU en què s’especifiquen bé tots els drets i deures de propietaris i llogaters.

Val més prevenir que curar

A priori contractar una gestió integral del lloguer, com la que ofereix Lloguer Segur, suposa un desemborsament econòmic important. No tens motius per pensar que vagis a tenir problemes amb el teu nou inquilí però i si els tens? A Lloguer Segur t’ajudarem a solucionar qualsevol problema durant la vigència del teu contracte, fins i tot s’encarregarà de posar en marxa un desnonament si cal. La nostra recomanació? Aconsegueix un lloguer segur optant per descartar el lloguer particular.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.