Protegeix-te de l’impagament del lloguer amb aquests 5 consells crucials

Si el que més et preocupa a l’hora de posar un pis en lloguer és que et deixin de pagar les rendes, segueix els nostres 5 consells per protegir-te de l’impagament de lloguer. Aconseguiràs un lloguer segur i l’inquilí perfecte per a la teva tranquil·litat.

Res és el que sembla

La presència, el saber estar, l’aparença sempre són indicadors que la persona que tenim al davant és ideal, però compte! perquè no sempre les aparences ens marquen la realitat i darrere d’un candidat a inquilí perfecte et pots trobar un llogater morós.

Contractes legals

Encara que no ho creguis un contracte legal i d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans és part del teu escut protector davant els impagaments del lloguer. En ell ha de venir reflectits els drets i obligacions d’ambdues parts i aquelles clàusules que consideris necessàries per fer un bon ús del lloguer.

Descobreix més del teu futur inquilí

Demana referències al teu futur inquilí. Com bé et dèiem, hi ha vegades que el que sembla bo no ho és tant i res millor com els seus antics casolans per treure’t del dubte, pel que fa a estada i si hi ha algun cas d’impagament de lloguer.

Busca ajuda

No val que t’assessorin els teus amics o els teus veïns. Ells per molt bones intencions que tinguis no són professionals del lloguer i poden caure en els mateixos paranys que tu. Busca l’ajuda dels experts del sector, ningú com ells per prendre mesures preventives i acabar amb l’impagament del lloguer.

Lloguer Segur

Sempre t’expliquem que el secret d’un Lloguer Segur, és trobar un bon inquilí. Gràcies a això gaudim d’un 0% de morositat, ja que vam realitzar un minuciós Scoring financer perquè a casa teva només arribi a viure, l’inquilí perfecte. A més t’oferim un servei integral del teu arrendament i el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes, passi el que passi. Vols saber més? Informa’t aquí

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.