Què cal fer per llogar un pis? Tot el que has de saber

Si estàs aquí és perquè estàs pensant en llogar el teu pis, oi? I el més probable és que tinguis molts dubtes. Avui volem aclarir què cal fer per llogar un pis, no et perdis aquesta entrada!

que s'ha de fer per llogar un pis

Decisió i límits

El primer que has de fer és tenir clar que vols ser llogater. Un cop sàpigues que vols fer aquest pas, comença per fixar-te un pressupost inamovible. És important que estableixis un límit que sigui assumible en qualsevol cas. El recomanable és que el preu del lloguer no superi el 30% dels ingressos. D’aquesta manera, davant de qualsevol imprevist podràs seguir fent front al pagament puntual de les rendes.

Comença la recerca

Entre les coses que cal fer per llogar un pis està trobar-lo. Pensa en quines condicions ha de tenir el teu pis de lloguer perfecte: nombre d’habitacions, localització, serveis a la zona … Comença fent una recerca per internet i selecciona els pisos que més t’hagin agradat. Recorda que en cap moment hauràs de superar el preu màxim que et vas fixar en un principi.

Visita el teu futur pis de lloguer

Un cop seleccionats uns quants pisos de lloguer és el moment de visitar-los. El més adequat és que vagis d’un en un començant pel teu preferit. En la visita pregunta tots els teus dubtes i observa tot amb deteniment. Quan ho tinguis decidit toca signar.

El contracte d’arrendament

Recorda que és molt important que en la signatura preguntis tots els dubtes que et sorgeixin i per descomptat que llegeixis amb deteniment totes les clàusules del contracte, el document que regularà tot el teu lloguer.

Assessorament professional

Una de les coses que cal fer per llogar un pis és buscar assessorament professional. No només et facilitaran la recerca del teu nou pis de lloguer, sinó que t’asseguraràs que tot en el teu contracte estigui d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans i t’acompanyaran en tot el procés. Amb Lloguer Segur podràs gaudir del teu lloguer de principi a fi.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.