Què es necessita per llogar un pis de forma fàcil i ràpida

Estàs pensant en llogar un pis que tens tancat des de fa temps? Fantàstic! Les despeses s’han acabat per a tu, ja que la rendibilitat que podràs treure-li et beneficiarà. Perquè puguis trobar un llogater d’una manera fàcil i ràpida t’expliquem que es necessita per poder llogar un pis.

que es necessita per llogar un pis

Un bon anunci

Per poder llogar un habitatge ràpidament és fonamental que facis un anunci atractiu per poder captivar als potencials inquilins. Quan ho elaboris recorda especificar totes les característiques de l’habitatge i els serveis que hi ha disponibles a l’entorn. A més, és important que acompanyis l’oferta amb unes fotos boniques que cridin l’atenció dels demandants.

Atent als certificats

Per poder posar un anunci de lloguer, cal que disposis d’una documentació obligatòria. Abans de realitzar qualsevol operació amb l’habitatge, has de disposar del Certificat d’Eficiència Energètica. Aquest document, expedit per un tècnic qualificat, especifica les emissions de CO2 del teu pis a l’atmosfera. A més, quan lloguis la teva propietat has de lliurar una còpia al nou habitant.

Així mateix, també hauràs de tenir la cèdula d’habitabilitat. Amb aquest document, assegures que l’habitatge disposa de les qualitats bàsiques perquè l’inquilí pugui residir-hi.

Pis en bon estat

A més d’un bon anunci, si el teu pis està en bones condicions cridarà l’atenció de tots els que visitin el teu immoble. Per això, sigues acurat amb la neteja, despersonalitza’l i arregla els petits desperfectes que existeixin. Així, tots els possibles llogaters que passin per casa teva s’enamoraran del teu habitatge i es sentiran com a casa.

Redacta un contracte 

La Llei d’Arrendaments Urbans especifica una sèrie de terminis i obligacions. Perquè durant el temps que s’allargui el contracte de lloguer no hi hagi problemes, és fonamental que abans que el llogater escollit entri a viure, ambdues parts signeu un document on apareguin tots els drets i obligacions del propietari i l’arrendatari.

Lloguer professional

Perquè a l’hora de llogar un pis tinguis tota la tranquil·litat possible i disposis de les majors facilitats, et recomanem que sol·licitis l’ajuda d’un professional immobiliari. A Lloguer Segur, els nostres experts t’ajudaran i assessoraran durant tot el procés. De mitjana, trobem l’inquilí perfecte en uns 15 dies.

Saps ja tot el que es necessita per llogar un pis? Si tens dubtes, pregunta’ns.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.