Què faig si el llogater no paga?

Un dels principals problemes amb el que et pots trobar si llogues el teu pis com a particular, és que el llogater no pagui. Encara que a priori, el llogater pugui semblar ideal i fantàstic ¡Les aparences enganyen! I no és difícil topar amb un morós professional, que arriba a deure mensualitat després mensualitat. Quan un inquilí no paga la renda el convenient és iniciar un procés de desnonament, però es tracta d’un procediment complex i llarg.

Què fer si el llogater no paga?

La importància de les mesures preventives

Com ja us expliquem en altres articles, abans d’haver d’arribar a preguntar què fer si l’inquilí no paga, és millor prevenir que curar. Per això, el fonamental per evitar aquest tipus de tràngols és contactar amb professionals del lloguer.

En Lloguer Segur gaudim d’un 0% de morositat gràcies a les nostres mesures preventives. El nostre departament de risc realitza estudis de solvència i viabilitat a tots els candidats que vulguin arrendar el teu pis i, a més, tenim accés a ASNEF i al Fitxer d’Inquilins Morosos (FIM), únic fitxer d’Espanya que recull la morositat en el lloguer.

Trobarem el llogater perfecte per al teu pis i tindràs garantit el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes. I si necessites assessorament? El nostre departament jurídic, especialitzat en la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU) resoldrà tots els teus dubtes i s’encarregarà de tots els tràmits legals, començant per un bon contracte d’arrendament d’acord amb el que regula la llei.

Oblida haver de tornar a preguntar què fer si el llogater no paga, recorda que val més prevenir que curar. Busca assessorament professional!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.