Què he de fer per llogar un pis de forma legal?

A l’hora de llogar un pis es poden fer les coses bé, regular o malament. Nosaltres volem que ho facis tot fantàsticament bé, així que atent perquè et vam explicar com ha de fer per llogar un pis de forma legal.

lloguer de forma legal

Llei d’Arrendaments Urbans

Si cal deixa’l a la tauleta de nit i amara’t bé. Per poder fer les coses de la millor manera possible has de saber la legalitat que envolta al lloguer. Amb la Llei d’Arrendaments Urbans a la mà sabràs quins són els teus drets i les teves obligacions com a propietari i podràs consultar qualsevol dubte que et sorgeixi.

Res en negre

Atenció, perquè si tot es fa a les clares trobaràs la clau per llogar un pis de forma legal. Si el lloguer és declarat sempre t’empararà la llei i, a més, te’n podràs beneficiar a la declaració de la renda. Recorda, si no ho declares i sorgeix qualsevol problema en l’immoble o amb el teu inquilí serà moltíssim més difícil de solucionar.

Contractes

A l’hora de formalitzar el lloguer, el contracte ha de recollir totes les dades de l’habitatge, de propietari i llogater. A més, tot ha d’estar perfectament especificat i explicat perquè així ambdues parts sapigueu quins són els vostres drets i deures.

Ajuda professional

Si no estàs segur de poder llogar de forma legal, és a dir, si creus que algun factor se’t pot escapar, la millor recomanació és que recorris a l’ajuda de professionals.

A Lloguer Segur posem a la teva disposició al millor gabinet jurídic especialitzat en arrendaments urbans. Elaboració de contractes, comunicacions oficials i un assessorament continuat que ajudaran a que el teu lloguer sigui 100% legal.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.