Que he de tenir en compte quan contracto una assegurança de la llar?

Moltes agències diferents i infinits tipus de pòlisses i cobertures. Si vas a contractar aviat una nova assegurança de la llar tingues molt en compte els punts a tenir en compte que et facilitem avui.

assegurança de la llar

Valor real o de reposició?

Molt important aquest apartat per al contingut, és a dir, per a tots els teus objectes personals. Si un electrodomèstic s’espatlla o algú entra a robar a la teva pis de lloguer, l’assegurança de la llar t’indemnitzarà pel valor dels objectes, però per el valor real o pel valor de reposició?

El valor de reposició és el valor actual de l’objecte danyat o d’un de similars característiques. El valor real, però, en el valor de reposició minorándole la depreciació per ús i / o antiguitat.

Danys estètics

No és una cobertura que sempre incloguin les pòlisses, però és interessant que preguntis per ella i que la incloguis en l’assegurança de la llar del teu pis de lloguer. Aquesta cobertura és per les despeses necessàries per restablir la composició estètica del teu pis de lloguer. A més aquesta cobertura sol ser per continent i no per contingut, però t’interessarà que reemplacin el teu sofà si per exemple el teu veí de dalt t’inunda.

Danys per fenòmens atmosfèrics

El Consorci de Compensació d’assegurança estableix uns barems per pluja, vent i altres fenòmens atmosfèrics. En cas de superar aquests llindars, un sinistre causat per la pluja o el vent quedarà totalment cobert. Abans de contractar l’assegurança de la llar del teu pis de lloguer és interessant que t’informis de totes les condicions

Preu

Encara que no cal escatimar, perquè per estalviar uns euros pots perdre molts si es produís un sinistre greu, és recomanable que comparis. Sol·licita pressupostos d’assegurança de la llar en diferents companyies, analitza les condicions, les cobertures i els preus i tria la que millor s’adapti a les teves necessitats.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.