Què necessito per donar d’alta la llum?

Com tots sabeu, els pisos que gestiona Lloguer Segur han de tenir donats d’alta els subministraments per a posar-los en lloguer. Avui dediquem aquesta entrada a fer un petit tutorial sobre què es necessita per donar d’alta la llum.

El primer de tot s’ha de recordar que només es pot donar d’alta la llum quan l’habitatge no té un contracte vigent amb una comercialitzadora. Si hi ha llum a l’habitatge, el que es fa no és donar d’alta, sinó un canvi de titularitat.

El nostre consell és que comencis per consultar les ofertes de les comercialitzadores abans de contractar. Assessora’t de les tarifes, que com us recordem en el post: Així funcionen les noves tarifes, han canviat.

Has de saber que en donar d’alta el subministrament de la llum, hi ha uns costos per les despeses de distribuïdora, que són:

Drets d’accés, el cost que genera incorporar-se a la xarxa

Drets d’extensió, el cost de la infraestructura elèctrica

Drets de verificació, cost per la revisió i comprovació de la instal·lació tècnica.

D’altra banda, cal distingir en funció de si és la primera vegada que es dóna d’alta la llum o prèviament a l’immoble n’hi havia, però es va donar de baixa.

Pel que fa a la potència que has de contractar, dependrà de les necessitats que tinguis, això sí el preu varia en funció de diferents elements entre els quals influeix la potència contractada, com és normal, a mesura que és més gran, s’encareix.

El nostre consell: Si vols treure’t de preocupacions i busques agilitzar tràmits Contacta’ns! Doncs treballem al costat de Audax Energia per a donar un servei únic, exclusiu i personal per als nostres propietaris i llogaters. Canvis de titularitat, tarifa plana, contacte directe amb l’empresa … sense haver de preocupar més del compte.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.