Què passa quan hi ha diverses propietats que no es troben al cadastre?

“Hola, el meu nom és Lorena, m’agradaria saber què passa quan hi ha diverses propietats que no es troben al cadastre, ni registrades al registre de la propietat i no paguen IBI, o aquelles que estant al cadastre tenen una superfície més gran que l’expressada en la informació cadastral. Gràcies”

Estimada Lorena,

En relació a la teva consulta, indicar-li que la inscripció de l’habitatge en registre de la propietat, és un tràmit necessari per demanar una hipoteca o per vendre una casa, sent l’únic títol legal que demostra i avala que som els propietaris d’un habitatge davant a tercers.

Tot i que actualment a Espanya es pot vendre una casa sense estar registrada, l’operació es pot complicar i es pot acabar frustrant perquè els compradors desconfiïn sobre els motius pels quals l’immoble no està escripturat.

En el cas de discrepàncies de superfície, si aquesta no està inscrita en registre, no es pot determinar la relació amb cadastre.

Deixem a la teva disposició el nostre correu electrònic per a qualsevol dubte o assessorament que necessitis:  consultoriojuridico@pluslegal.es

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.