Què puc fer si el llogater no paga?

És un tema molt complex i esperem que en cap moment t’hagis de preguntar què fer amb aquest llogater que no paga. En l’hipotètic cas que ocorregués, què ha de fer el propietari?

lloguer segur

Evita-ho

La millor solució per a un llogater que no paga és mantenir-lo ben lluny. La prevenció és la millor solució, així que assegura’t que l’inquilí amb el que firmes el contracte de lloguer és solvent i fiable. A Lloguer Segur realitzem un exhaustiu estudi de solvència i viabilitat a tots els candidats a inquilí per assegurar-nos que en el teu pis de lloguer viurà el llogater perfecte.

Conversa

Si arribem tard i no has signat un contracte de lloguer amb garanties i et trobes amb la situació de que el teu llogater no paga, el primer pas és parlar amb ell. Sempre millor en persona que per telèfon, parleu la situació perquè pot ser un simple malentès, un problema puntual o el preludi d’un problema seriós. Si l’impagament és recurrent, les excuses s’encadenen i cada vegada és més complicat contactar amb aquest llogater que no paga, és hora de fer un pas més.

Comunicat oficial

Ha arribat el moment de fer comptes, calcula a quant ascendeix el deute i comunica oficialment que et deu diners. Un burofax és el millor mètode perquè quedi registrada la comunicació oficial feta per la teva part a l’inquilí que no paga.

Posa’t en mans de professionals

Si ni així no hi ha manera de solucionar-ho, hauràs d’acudir a l’ajuda professional. Assessora’t de com has de procedir a partir d’aquest punt. Interposició de la demanda, judici d’arbitratge o procés judicial … Si ets propietari de Lloguer Segur no et preocupis, el nostre Gabinet Jurídic expert en aquests casos t’ajudarà si ho precises.

El teu inquilí no paga? Poseu-hi remei!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + eighteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.