Qui ha de donar d’alta la llum i el gas, propietari o llogater?

Llum, aigua i gas són imprescindibles a l’hora de posar un pis en lloguer o decidir convertir-te en llogater. Els subministraments sempre són un punt problemàtic, qui ha de donar d’alta la llum i el gas?

La resposta és senzilla, l’alta va a càrrec del propietari. Si vols que el teu pis es llogui ràpid i evitant qualsevol tipus de problema, recorda donar d’alta llum i el gas.

Des Lloguer Segur recomanem que, un cop triat l’inquilí, canviïs la titularitat per evitar ensurts en el cas d’impagaments.

Per donar d’alta un nou subministrament hauràs de posar-te en contacte amb la companyia corresponent via telefònica. Abans de començar procura tenir preparats els documents que necessites: llicència de primera ocupació, cèdula d’habitabilitat, certificat d’instal lació elèctrica i DNI.

Quant a l’import del contracte, dependrà sempre de les característiques del subministrament, encara que sempre hi ha uns conceptes fixos com els drets d’enganxi.

És complicat decidir quin potència contractar, de manera que si encara estàs dubtant, al nostre post ¿Quina potència de llum i gas he de contractar? pots trobar algunes claus que t’ajudaran en la presa de decisions.

Recorda, si vols que el teu pis guanyi en atractius i es llogui ràpid, no oblidis donar d’alta la llum i el gas, així estarà tot a punt per rebre l’inquilí perfecte.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − fourteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.