Qui ha de pagar l’assegurança de llar en un pis de lloguer?

Per tenir un lloguer segur és fonamental protegir l’habitatge de possibles eventualitats, com? Molt atent perquè avui t’expliquem com funcionen les assegurances de la llar en un pis de lloguer i qui s’ha de fer càrrec de què.

assegurança de la llar

Assegurança de la llar per a propietaris

El propietari d’un pis de lloguer s’ha de fer amb una assegurança de llar de contingut. Aquest tipus de pòlisses cobreixen el pis de lloguer en si: estructura, com parets o terres; instal·lacions; canonades o cablejat; i altres elements fixos.

Per al propietari també és recomanable contractar una assegurança de la llar de continent que cobreixi tot el que inclou el pis de lloguer com mobiliari o electrodomèstics.

Assegurança de la llar per a inquilins

Els inquilins han de protegir les seves pertinences, però també assegurar qualsevol dany que puguin generar a tercers. L’assegurança de llar amb responsabilitat civil a tercers és el més indicat. A més, calculant el valor de les seves coses personals, podrà contractar una assegurança de llar de continent.

L’assegurança de llar més complet

A l’hora de contractar una assegurança de la llar per a un pis de lloguer, tant propietaris com llogaters han de buscar les cobertures que més s’adeqüin a les seves necessitats. Amb una assegurança de continent, contingut i responsabilitat civil ambdues parts del contracte de lloguer estaran tranquilinos i protegits davant de possibles sinistres.

Avalua les teves necessitats, compara preus i contracta l’assegurança de llar que més et convingui. Per cert, no oblidis tenir sempre a mà la teva pòlissa i totes les cobertures contractades per al teu pis de lloguer, així sabràs en tot moment el que cobreix la teva companyia i el que no.

Algun consell abans de contractar una assegurança de la llar per a un pis de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 − 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.