Quin és l’avantatge del lloguer segur respecte al lloguer com particular?

Avantatge? Millor avantatges, perquè el lloguer segur té unes quantes que el col·loquen molt per sobre del lloguer particular. Si vols saber quins són, no deixis de llegir aquest post Molt atent!

lloguer professional

Temps

Si decideixes llogar com particular, tingues per segur que necessitaràs molt de temps per aconseguir un llogater. No només hauràs de dedicar moltes hores a la promoció de l’immoble, sinó que si no ho fas bé el procés es prolongarà en el temps durant setmanes. Amb un lloguer segur, en un màxim de 15 dies tindràs al teu inquilí perfecte vivint en el teu pis de lloguer. A més, no hauràs de dedicar el teu temps lliure a llogar el teu pis, sinó que experts assessors comercials s’encarregaran de publicitar i ensenyar el teu pis de lloguer.

Llei

Els lloguers urbans han d’estar regits sempre per la Llei d’Arrendaments Urbans. És possible que com a particular se t’escapi algun punt important a l’hora de llogar, per això recomanem optar per l’ajuda professional. Si tries l’opció d’un lloguer segur, tots els contractes estaran elaborats conformi a l’establert en la LAU, el que et blindarà i et protegirà davant de possibles amenaces.

Protecció

Amb un lloguer segur no estaràs només en cap moment. Durant tota la vigència del lloguer t’acompanyarem, assessorarem i ajudarem davant de qualsevol situació de manera permanent i eficaç.

Rendibilitat i estabilitat

L’objectiu de llogar és treure rendibilitat a aquest immoble que tens buit. Amb un lloguer segur maximizarás la rendibilitat i estabilitat de la teva arrendament. Fixant el preu tècnic, aquell que creua entre l’oferta i la demanda, aconseguiràs un bon lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + 16 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.