Quina assegurança contractar en un pis de lloguer?

En moltes ocasions, quan es lloga un habitatge, tant al propietari com al llogater, els sorgeixen dubtes de si contractar o no una assegurança de la llar. Encara que no és obligatori, des de Lloguer Segur us recomanem que compteu amb un. Si tens dubtes sobre què cobreix, en aquesta entrada t’expliquem els 3 models de pòlisses possibles. ¡Atent!

De continent

Aquest tipus d’assegurança de llar cobreix tots els problemes relacionats amb l’estructura i construcció de l’habitatge. Per això, és molt recomanable que els propietaris ho contracteu quan decidiu llogar la vostra casa. D’aquesta manera, si a l’immoble, per exemple, hi ha un problema amb les parets o amb les canonades, aquesta pòlissa cobreix la reparació de les deficiències i farà que els problemes per al propietari siguin molt menors. Altrament, les obres de reparació aniran de la teva butxaca.

De contingut

No només és important assegurar l’estructura de l’habitatge, també és recomanable comptar amb una assegurança de llar que protegeixi els béns. D’una banda, els propietaris, si llogueu l’immoble amb el mobiliari i els electrodomèstics bàsics, és important que tingueu una pòlissa que cobreixi els possibles desperfectes o avaries d’aquests.

A més, tot i que el propietari de l’habitatge hagi contractat una assegurança, és important que els inquilins també disposeu d’una pòlissa que asseguri els vostres objectes personals. Així, si passa qualsevol incident en immoble en el qual resideixes, la companyia asseguradora es farà càrrec de tots els danys ocorreguts.

De responsabilitat a tercers

Encara que pugui passar desapercebut, és fonamental que l’inquilí quan es faci la pregunta “Quina assegurança contractar?”, pensi en el de responsabilitat a tercers. En concret, aquesta garantia servirà per protegir-te en cas que hi hagi un problema al teu habitatge i perjudiquis a un veí o al propietari.

Així mateix, tot i que l’inquilí no està obligat, és important i recomanable que l’amo de l’immoble s’asseguri que l’arrendatari contracta aquesta assegurança de la llar. D’aquesta manera, tots dos tindreu una tranquil·litat molt més gran.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.