Quina és la millor alternativa per evitar l’impagament del lloguer?

L’impagament del lloguer és un dels majors temors als quals pot enfrontar-se un propietari. Hi ha moltes alternatives per evitar-ho i assegurar-se que el llogater que tries no et deixarà penjat.

Posa’t en mans de professionals

És important trobar un correcte assessorament a l’hora de començar a llogar una propietat. La redacció del contracte d’arrendament sempre ha de ser la base de la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU) i amb una especificació òptima de totes les clàusules, deures i obligacions de propietari i llogater,

Lloguer Segur ofereix una gestió integral per evitar-els problemes. Els ocuparem de la fixació del preu tècnic, la redacció del contracte, així com de l’elecció de l’inquilí. Estarem amb tu sempre!

Cobrament garantit el dia 5 de cada mes

Lloguer Segur és l’única empresa del sector que assegura el pagament de les rendes el dia 5 de cada mes. Oblida’t dels mals de cap! Rebràs el teu ingrés de forma puntual perquè gaudim d’un 0% de morositat.

Troba un bon llogater

Estar segurs e que el teu llogater pot fer front a la renda establerta és indispensable per evitar l’impagament de lloguer. El nostre Departament de Risc s’encarregarà de realitzar estudis de solvència i viabilitat a tots els candidats a arrendar el teu pis. En Lloguer Segur tenim accés a ASNEF i FIM, l’únic fitxer que recull la morositat en el lloguer, això ens permet escollir al millor candidat de tots.

Cerca alternatives i cobreix-te bé les esquenes a l’hora de llogar el teu pis. Posa’t en mans de professionals que et puguin assessorar i no et preocupis més per l’impagament de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + fifteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.