Quines idees hi ha per pintar parets?

IDEES ORIGINALS PER PINTAR I DECORAR PARETS

Et presentem les últimes tendències, materials i idees perquè pintem les parets del teu pis de lloguer i el resultat sigui excel·lent. Pren nota!

FIGURES GEOMÈTRIQUES

Des de fa mesos les figures geomètriques en parets marquen diferència. Cercles, quadrats o rectangles donen un toc original a cada estada més es poden combinar amb la mateixa o amb diferent paleta de colors creant efectes visuals molt cridaners. Per realitzar-ho, pots optar per fer-ho de manera manual, aplicant pintura a les diferents capes o si ho prefereixes marcant les diferents formes amb cinta wasi tape, fàcil, senzilla i neta a l’hora de ser retirada.

PARETS QUE ES PERLLONGUEN

Es tracta d’una idea atrevida i només apta per aquells als quals els agrada marcar la diferència . Consisteix en pintar un dels draps de les parets amb una tonalitat fort i continuar-la fins al sostre, creant una continuïtat. Una altra tendència que cada vegada està més en auge és la de pintar les parets de el mateix color que el sòl , provocant un efecte visual molt cridaner.

JUGA AMB EL MOBILIARI

Si vols destacar part del teu mobiliari pots fer-ho aplicant color a les teves parets. Escull els mobles que vols que cridin l’atenció i situa’ls en aquelles zones de la casa on vols que destaquin. Per aconseguir que cobrin tot el protagonisme, pinta la paret amb un to cridaner i fins i tot pots donar un toc de color al moble, amb la mateixa tonalitat que la paret .

UTILITZA SANEFES O FRANGES DIVISÒRIES

A més de ser un element decoratiu excepcional , ens ajuda a que la paret no llueixi sosa i a crear espais divisoris. Ja sigui utilitzant sanefes de vidre o ceràmica, amb cinta de carrosser o amb la pròpia cinta wasi tapi , crea franges que aportin personalitat a les parets del teu pis de lloguer.

DIFERENTS AMBIENTS EN UNA MATEIXA HABITACIÓ

Si vols delimitar les zones d’un mateix espai, la pintura és la millor idea. Crea contrastos pintant cada drap d’una tonalitat diferents o pintant espais petits de sòl de el mateix color que la paret.

INTEGRA MOTLLURES

Molt de moda ja que aporten un toc de sofisticació . Pinta tota una paret d’un mateix color incloent les motllures, o fins i tot pots simular-aplicant una pintura diferent com si fossin sòcols o cornises.

T’atreveixes a pintar o decorar les parets del teu pis de lloguer amb les nostres idees? Tens consells de decoració de parets diferents? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + eighteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.