Quines són les idees més econòmiques per decorar el teu pis?

Canviar l’aspecte del teu pis de lloguer pot ser molt senzill i econòmic si segueixes els nostres consells. Avui t’expliquem les idees més boges per decorar un habitatge de lloguer sense gastar gaires diners.

IDEES ECONÒMIQUES PER DECORAR UN HABITATGE DE LLOGUER

Personalitzar la teva llar és tot un repte i més si comptem amb un petit pressupost, però no un impossible. Agafa paper i boli perquè avui t’expliquem els trucs que sempre has volgut conèixer per transformar la casa i que sembli una altra.

FUNDES DE SOFÀ

Moltes vegades haver d’invertir en un sofà nou, i més en el moment en què ens trobem, no és una opció viable, per això, hi ha grans idees per donar una segona vida a aquests mobles, tan indispensables en les nostres vides, com són les fundes. Al mercat trobaràs centenars d’opcions per transformar el sofà de casa, escull la que millor s’adapti als teus gustos i a les dimensions de sofà, procurant que s’ajusti bé i que cobreixi totes les zones.

RENOVACIÓ DE MOBILIARI

Estàs cansat de veure sempre els mateixos mobles a casa? Doncs no cal retirar-los i posar uns nous sinó, invertir una mica de temps i transformar-los amb uns senzills trucs de bricolatge. Pots modificar la seva estructura i color mantenint-los i convertint-los en alguna cosa diferent al que ja tenies. Alerta! Perquè si el mobiliari de la casa pertany a la propietat de l’immoble, no podràs tocar-los ni retirar-los excepte expressa autorització per part de l’arrendador.

NOUS TÈXTILS

El canvi de tèxtils suposa una petita inversió, però un gran canvi visual a la casa. Si vols fer un canvi de decoració en el teu pis, comença renovant cortines, edredons, coixins … També pots provar incloent elements com catifes molt confortables i estètiques.

PLANTES

Les plantes són un gran element decoratiu i molt barat. En aquest blog sempre us recomanem que a l’hora de decorar un pis de lloguer incorporeu plantes i flors en els vostres habitatges, ja que a més d’aportar un toc especial de naturalesa a l’interior, són un gran aliat de la decoració d’interiors.

IDEES DIY

Si ets una mica manetes aquí tens altres idees per transformar el teu pis de lloguer sense haver d’invertir molts diners i amb resultats espectaculars. Com et comentàvem abans, és important que abans de realitzar qualsevol modificació en l’habitatge, consultis amb el teu propietari i et doni el seu consentiment, en cas contrari no podràs fer canvis. Recorda que a l’hora de finalitzar un contracte de lloguer l’immoble s’ha de lliurar en el mateix estat en què va ser llogat.

RAJOLES I RAJOLES

Banys i cuina són els punts clau de qualsevol pis de lloguer i les zones que més pateixen el pas el temps. Una idea molt pràctica per transformar-los i redecorar-los si no vols invertir molts diners està en pintar amb pintura especial les rajoles. La pintura especial per pintar aquest tipus de material no és cara i té diversos colors i tons per així poder escollir el que millor s’adapti a la transformació que vols realitzar.

PORTES

Si les portes del teu habitatge estan una mica deteriorades o són antigues pots renovar-les sense haver-les de canviar . El primer pas una bona cura i envernissat, també pots canviar els picaportes per uns nous o fins i tot canviar el color per tonalitats més clares o fosques.

PAPER PINTAT

El paper pintat torna a estar de moda. Dóna un toc diferent a les teves parets , incorporant paper en algunes estades, draps o en tota la casa el resultat et deixarà impressionat.

VINILS

Ja sigui en les parets a manera de quadre, com a element decoratiu o per canviar per complet els mobles de la sala i fins i tot els de la cuina i el bany. L’interessant dels vinils és que són nets, es poden treure i no deixen marca, pel que el seu ús és molt acceptat i té resultats espectaculars.

SÒL NOU

Tranquil, no cal ficar-se en una gran obra i aixecar tota la casa. A l’igual que amb els vinils de moble, també n’hi ha de sòl i que imiten el gres, la fusta, la ceràmica o el granit , una bona idea que realment fa semblar que tens un sòl nou.

Aquestes són algunes idees per decorar un habitatge de lloguer amb pocs diners , tens alguna més? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.