Rebaixes en l’IBI per als habitatges amb millor eficiència energètica

Volem tenir-vos informats de les últimes novetats, així que molta atenció a tots els propietaris de pisos de lloguer, perquè podeu pagar menys d’IBI segons quina sigui la qualificació energètica del vostre habitatge.

certificat energetic

Rehabilitació energètica

Des del Ministeri d’Hisenda s’han establert descomptes de fins a un 20%, en el pagament de l’IBI; per als immobles més eficients, a partir de l’1 de gener de 2016. Així que si estàs pensant renovar alguna cosa al teu pis de lloguer aprofita i millora tot el que puguis la qualificació energètica. Aïllament, sistema de calefacció … Com més cura estigui tot millor serà la teva qualificació energètica i ‘menys hauràs de pagar d’IBI!

Bonificacions segons qualificació

Com menys contamini el teu pis de lloguer, menys hauràs de pagar d’IBI, així ho anunciava Montoro al fil de la Llei de Pressupostos Generals. Amb això, els propietaris d’habitatges de lloguer amb una qualificació energètica A s’estalviaran un 20% en el pagament de l’Impost de Béns Immobles, amb una qualificació B l’estalvi és del 16%, un 12% per a les qualificacions C, un 8% per a les D i un 4% per a les E. Es prohibeix la rebaixa per als immobles que no tinguin certificat energètic o no tinguin una qualificació superior a F o G.

Millores per al teu inquilí

Si inverteixes en rehabilitació energètica, l’estalvi en les factures dels subministraments serà més que notable, i un al·licient perquè els inquilins es quedin presos del teu pis de lloguer.

A més de saber que el seu propietari es preocupa per mantenir en bones condicions l’habitatge, segurament es veurà més nova i millor i si a sobre li garanteixes que mes a mes s’estalviarà uns euros podràs gaudir d’un lloguer segur i saber que tens un llogater perfecte.

Tens algun dubte sobre aquest nou incentiu de l’administració? Pregunta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.