Reciclar o no en el teu pis de lloguer?

Cada dia generem més residus, per això des de Lloguer Segur us recordem la importància de les 3R (Reusar, Reduir i Reciclar). El temps no és excusa i la manca d’espai molt menys. Estigueu atents, perquè reciclar en al teu pis de lloguer és molt fàcil.

reciclar

Fes-ho un hàbit

Preocupa’t per separar els residus, et suposarà un temps ínfim i quant agafis el costum ho faràs automàticament. Plàstic, paper, vidre i residus orgànics cadascú al seu lloc i al seu contenidor. Estableix un dia a la setmana per baixar als contenidors corresponents al reciclatge i tot serà bufar i fer ampolles.

Racó de reciclatge

La major part de la gent que no recicla al·lega falta d’espai. En realitat no cal tenir un pis de lloguer enorme, en qualsevol cantonada podràs fer un racó personalitzat de reciclatge. Cubells d’escombraries petits, apilables o dividits … Hi ha infinitat de models que encaixaran en el petit raconet que tens d’espai.

Residus especials

Recorda que ara les bombetes i les piles no es tracten com a residus habituals, cal separar-les de la resta pel seu gran potencial contaminant. Una petita bossa o caixa identificada i allunyades de nens i mascotes serà la solució per a aquests casos.

No hi ha excusa

No deixis per demà el que puguis fer avui, volem que tinguis cura del planeta des del teu pis de lloguer, així que és el moment ideal per començar a reciclar si no ho fas encara. Ni l’espai ni el temps són justificacions suficients per no fixar un racó de reciclatge al teu pis de lloguer.

Si ets propietari, posa-l’hi fàcil al teu inquilí i inverteix en una galleda d’escombraries compartimentada que l’ajudi a agafar l’hàbit de reciclar.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − seven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.