Reforma d’un pis interior per llogar

Teniu un pis interior que voleu llogar ? Si és el vostre cas, en aquesta entrada et donem els millors consells per reformar-lo i que el lloguis ràpid i segur. Alerta!

CONSELLS PER REFORMAR UN PIS INTERIOR PER LLOGAR

Quan prenem la decisió de posar un habitatge de lloguer ens sorgeixen centenars de dubtes, és millor reformar prèviament?, quin tipus de reforma he de fer per llogar?, obtindré major rendibilitat reformant per llogar? En les següents línies t’expliquem quines són les reformes més comuns per a pisos d’interior que es volen destinar a lloguer.

PETITES REPARACIONS

El primer pas si volem reformar un pis interior per llogar és avaluar el seu estat i analitzar els petits desperfectes que hi puguin tenir. Un cop radiografiat l’habitatge és moment de reparar i canviar-ne totes aquelles coses que puguin estar danyades o malmeses (aixetes, llums, persianes).

És important que en un pis d’interior per llogar tot estigui en perfecte funcionament, de manera que haurem d’invertir un temps a reparar qualsevol petit desperfecte .

PINTURA

Un rentat de cara a l’habitatge és essencial, a més de saludable. Abans de posar en lloguer un pis d’interior, no està de més invertir en pintar el immoble. Pintar l’habitatge suposa una millora substancial del seu aspecte visual, el sanejament de les parets, evitant així humitats o condensació i l’eliminació de marques de mobles, quadres, miralls …

En general, a l’hora de pintar un habitatge de lloguer les tonalitats que s’escullen són totes aquelles que entren en la gamma neutre, d’aquesta forma a més d’oferir una sensació de neteja, despersonalitzem completament l’immoble. Si tens dubtes sobre com pintar un pis de lloguer, et facilitem una guia pràctica i molt útil .

SÒL

L’estat de terra també és clau per cridar l’atenció de potencials inquilins. Ja tinguis terratzo, gres o fusta, és convenient que es trobi en bones condicions i net. Si el sòl de l’habitatge té petits desperfectes, una bona idea per reformar-sense invertir molts diners, són els sòls de vinil, fàcils de col·locar, molt econòmics i resistents.

AÏLLAMENT

Un bon aïllament al pis d’interior que volem llogar ens ajudarà a que l’immoble sigui més confortable ja que es mantindrà en bones condicions. Invertir en un correcte aïllament com el canvi de finestres o portes reduirà les pèrdues de calor i fred, mantenint la temperatura ideal dins de l’habitatge. Aïllant tèrmicament una casa es pot arribar a estalviar entre un 30% i un 70%, a més revaloritzem el pis, i incrementarem l’eficiència energètica.

CUINA I BANYS

Cuina i banys són els principals punts d’interès per part dels inquilins a l’hora de llogar un habitatge. El seu estat i conservació determinen en moltes ocasions la consecució del lloguer. Si el pis d’interior que vols posar en lloguer té la cuina o el bany antics, és un bon moment per reformar-los. De cara a la cuina, la inversió s’ha de concentrar en canonades i mobiliari pràctic i essencial. Per la seva banda, pel que fa als banys, es valora molt els plats de dutxa i mampares, així com una bona ventilació.

AMB MOBLES O SENSE MOBLAR?

Arribats a aquest punt és important preguntar-te si amb o sense mobles. Les dues opcions són vàlides, però segons quina prenguis, el teu públic objectiu, és a dir inquilins interessats, serà diferents. D’altra banda, els habitatges moblats solen tenir un preu una mica superior a les que no ho són. Pel que fa a el tipus de mobiliari que escollir per a un pis de lloguer, sempre recomanem que sigui pràctic, funcional i essencial, evitant fer servir mobles antics o en mal estat.

Si estàs pensant en reformar un pis interior per llogar , segueix els nostres consells i triomfaràs. A més, en Lloguer Segur t’oferim les màximes garanties per llogar, garantint el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes i mantenint la morositat en el 0%. Trobem a l’inquilí perfecte per al teu pis i ens encarreguem de tot el relacionat amb l’habitatge. Sol·licita’ns més informació!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.