Reformar pis per llogar, és recomanable?

Si com a propietari estàs plantejant-te seriosament llogar, és probable que et preguntis si has de fer o no alguna reforma. És recomanable? Reformar un pis per a llogar pot fer que vagi tot millor?

reformar pis per llogar

Rentat de cara

Quan un habitatge roman temps tancat, sense vida, es deteriora. A més, les modes canvien i en la decoració es nota. Unes rajoles antiquades o banys de colors pastís com es portaven fa dècades, fan que aquest pis que acabes de decidir llogar passi desapercebut al mercat.

No cal fer una reforma integral, amb uns arranjaments serà suficient, fent especial èmfasi en banys i cuina. Quins beneficis té reformar pis per llogar?

Inversió a llarg termini

Una reforma és una inversió a llarg termini. El que ara està passable d’aquí a 5 anys pot ser un veritable desastre i costar molt arreglar-ho. Amb pintura per rajoles, un color més aviat neutre a les parets i amb la revisió de la instal·lació elèctrica i d’aigua, el teu pis de lloguer guanyarà atractius.

Rendibilitat

A més no oblidis que com millor aspecte tingui el teu pis de lloguer, més rendibilitat podràs treure. Un pis cuidat i reformat tindrà més demanda i podràs ajustar més el preu. Els habitatges adequats surten millor al mercat, trobaràs més fàcilment un llogater i aquest romandrà molt de temps vivint en el teu pis de lloguer.

Visibilitat

Un pis bonic i cuidat resulta molt més vistós que qualsevol altre. Si després de reformar el pis per llogar et prens el temps necessari per fer unes bones fotos, tingues per segur que els teus anuncis cridaran molt més l’atenció i seran més visibles.

Encara no estàs segur de si és recomanable reformar un pis per llogar? Pregunta’ns i et resolem els dubtes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.