Reformes que t’ajudaran a tenir una casa més ecològica

Si ets un propietari ben compromès amb el medi ambient, el teu pis també ho ha de ser. Amb algunes reformes pots convertir el teu pis en el més ecològic del barri. Molt atent i tindràs una casa ecològica!

 

Aïllament

Si els teus finestres són antigues i la porta d’entrada té una mica de folgança, el teu pis estarà desaprofitant un 7% de l’energia consumida anual. Inverteix en unes finestres de doble vidre que aïllin molt bé la teva casa i col·loca alguna motllura que eviti que la calor o el fred s’escapi. Un simple gest que evitarà molt CO2 innecessari.

Gota a gota

L’aigua és un dels béns més preuats a la Terra, és font de vida i la malbaratem constantment. Amb un petit treball de fontaneria podràs fer que el teu sistema d’aigua corrent sigui més eficient i la teva casa més ecològica. Col·loca difusors a les aixetes, canvia la vella banyera per una dutxa i instal·la un dispositiu doble a la cisterna.

Il·luminació

Revisa la instal·lació elèctrica, com més moderna i acurada menys energia es perdrà. Substitueix les bombetes incandescents per les de baix consum o led. La il·luminació focal, és a dir posar llum sobre una tasca específica, és més eficient que encendre tots els llums del sostre. Els detectors de moviment són bons per a les sales i la llum exterior.

Materials

Utilitza pintures naturals no tòxiques i opta per decoracions orgàniques i reciclables (llana, fusta, suro, etc). Utilitzant materials respectuosos amb el medi ambient casa teva serà 100% ecofriendly.

Ja saps, amb uns senzills gestos pots convertir el teu pis de lloguer en una casa ecològica i 100% respectuosa amb el medi ambient. Cuida de la Terra!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − fourteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.