Sabies que amb Lloguer Segur rebràs cada dia 5 l’import de la teva renda sense retards?

Llogar un pis no és tasca senzilla. Poden sorgir problemes inesperats complicats per als propietaris, de manera que una gestió integral del lloguer pot ser la solució. Posant-te en mans de professionals com Lloguer Segur mantindràs lluny qualsevol imprevist.

Lloguer Segur: Cobrament garantit de les rendes el dia 5 de cada mes

El gran mantra de Lloguer Segur és que rebràs el pagament de les teves rendes el dia 5 de cada mes. T’assegurem el cobrament puntual de l’import corresponent perquè gaudim d’un 0% de morositat.

A Lloguer Segur mantindrem lluny a possibles morosos. Som l’única empresa del sector amb accés a ASNEF i FIM, l’únic fitxer que recull la morositat del lloguer.

El nostre Departament de Risc s’encarrega de realitzar estudis de solvència i viabilitat a tots els possibles llogaters. D’aquesta manera, ens assegurem que davant qualsevol imprevist teu inquilí podrà seguir fent front al pagament de la renda establerta.

A més, en el cas que el teu inquilí deixés de pagar, nosaltres ens encarreguem de tot. El nostre Departament Jurídic posaria en marxa la denúncia de desnonament sense que tu hagis de preocupar. No hauries de buscar advocats, ni procuradors … Lloguer Segur s’encarregaria de tot!

Perquè el lloguer d’un pis surti segons el previst, és molt important la redacció del contracte. Sempre d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans cal especificar tots els drets i deures de propietari i inquilí i també qualsevol possible clàusula.

Recorda, Lloguer Segur és l’única empresa del sector que et garanteix el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes. Posa’t en mans de professionals i ¡despreocupa’t!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.