Extra de seguretat per al teu pis de lloguer

Si vius en un zona allunyada, passes períodes llargs fora de casa o, simplement vols que la teva família i tu estigueu protegits, el post d’avui t’encantarà. En aquesta entrada us parlem de mesures de seguretat extraordinàries per blindar-vos contra els mals. Comencem!

lloguer de pisos

Videovigilància completa

En un pis de lloguer o en qualsevol tipus d’habitatge poden passar coses fàcils d’evitar si es detecten a temps. La visita d’amics de l’aliè, el trencament d’algun element per acte vandàlic o un accident com un incendi. Amb un circuit de vigilància complet de tot l’habitatge, detectar aquest tipus d’incidents i identificar el culpable serà molt més fàcil. A més, tingues per segur que molts evitaran ficar-se amb tu o amb el teu pis de lloguer només per saber que el tens blindat.

Detecció anticipada

Les portes blindades son molt fàcils de trucar per als lladres, així que cal prendre mesures preventives extra. La primera és que a les nits deixis la clau al pany de l’entrada, així no el podran forçar amb tu a dins. Si ets dels que passen tot el dia fora i tens por que un dia, en tornar al teu pis de lloguer, t’ho trobis tot regirat, has de saber que al mercat ja hi ha solucions. Fa pocs mesos han tret a la venda un tipus de panys que es connecten per wifi i t’envien notificacions si algú intenta forçar la porta.

Habitació del pànic

Quatre parets infranquejables amb connexió directa amb les forces de seguretat, això és l’habitació del pànic. Hi ha moltes empreses que podran construir el refugi perfecte per a tu i els teus si la vostra integritat corre perill. Ull, recorda que si vius en un pis de lloguer caldrà inexcusablement el permís del propietari per instal·lar una habitació del pànic.

Alarma tradicional

Una alarma de les de tota la vida o un gos aparentment ferotge també foragitaran als amics de l’aliè. No només això, el comandament de les alarmes habitualment tenen un botó del pànic que et connectarà amb emergències immediatament així que si et passa qualsevol cosa donaràs avís en temps real.

Com protegeixes el teu pis de lloguer? Quines mesures de seguretat implantaries per a tu i la teva família? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 − 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.