S’han acabat els problemes: Com estrendre a casa quan plou

Si ja ho diu el refrany: A l’abril, aigües mil i al maig cada dia un raig. I encara que mai estan de més les pluges i ens ajuden a evitar la sequera, la veritat és que de vegades suposen un destorb per a les nostres tasques quotidianes de casa.

Posposem rentadores, consultem el temps a diari i vam buscar un raig de sol per poder estendre a l’exterior. Però hi ha dies, que no queda una altra i muntem el xiringuito i la paradeta a casa. Avui et portem els millors consells per assecar la roba a casa evitant les humitats.

estendre roba

Llocs on estendre

Lluny dels que molts creieu, a l’hora de posar un estenedor i assecar la roba a l’interior de casa, les habitacions buides no són recomanables. I és que, l’ideal és estendre en espais secs com pot ser la cuina o la sala d’estar, a més, és important intentar que hi entri llum natural.

L’hora

Per no passar dies amb la casa plena de roba, l’ideal és matinar una miqueta i estendre a primera hora del matí, d’aquesta manera aprofitem les hores amb més calor a la casa i alhora, la llum natural. D’altra banda, cal tenir en compte la ventilació en el pis, i és que aquest punt i imprescindible per evitar humitat o floridura.

Més rentadores ben centrifugades

Acumular roba al cistell no ajuda! És millor posar diverses rentadores a la setmana que una sola i molt carregada. I és que, com més roba estenem, més costarà que s’assequi i menys espai entre peces tindrem.

A més, escollir el programa de rentat també és molt important. Intenta que la roba quedi ben centrifugada, ja que ajudarà a que surti de la rentadora el més seca possible i així estigui menys temps a l’estenedor.

Estris que t’ajudaran

Des d’un deshumidificador amb el qual traurem la humitat de l’ambient, fins a les perxes, que ens ajudaran a aclarir la roba i al fet que aquesta no estigui atapeïda. L’important és que hi hagi espai entre la roba i que no quedi apilonada.

I tu, com fer per superar els dies de pluja?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + 20 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.