Si vols treure rendibilitat a la teva propietat, lloga!

Tenir un pis tancat no et reporta cap benefici. Pensa-ho: has de pagar la comunitat i els impostos de tenir una propietat i la cosa no acaba aquí, les despeses d’un pis buit sumen i sumen sense que hi hagi res ni ningú que les assumeixi. Tenir una casa amaga certs perills que has de conèixer:

Misteris de la vida: les coses es deterioren més si no les fas servir

Encara que sembli mentida, hi ha coses que es deterioren més si no es fan servir que si s’utilitzen. Posem l’exemple d’una persiana. Si la casa està tancada, aquesta persiana estarà sempre baixada, acumulant pols i brutícia i humitat, així és que és molt probable que el mecanisme de pujada i baixada de la persiana s’oxidi i deixi de funcionar.

Si la teva casa està ocupada per un llogater fiable, hem de suposar que pujarà la persiana per tenir llum natural en els dies bons, i la baixarà per aïllar-la del fred o del mal temps. A més, suposem també que netejarà de tant en tant la pols que pugui tenir.

Un llogater evitarà el deteriorament per falta de funcionament de persianes, panys, canonades, aixetes …

Qui no corre, vola

Tal com estan les coses, lamentablement, la picaresca i l’abús estan a l’ordre del dia. Hi ha molta informació sobre les estratagemes que inventen els amics de l’aliè per “apropiar-se” d’allò que a nosaltres ens ha costat tant aconseguir. I no parlarem dels “okupes”, que s’assabenten que hi ha un pis buit en una o altra edifici i zas!, T’obren la porta i se’t fiquen allà per la cara durant un munt de temps.

Tenir bona relació amb els veïns perquè estiguin pendents de la teva porta està bé però no sempre funciona, pel que és millor saber en tot moment qui entra a la teva propietat i perquè, sobre tot és important que hi hagi un contracte escrit on s’estipulin totes les claus del contracte d’arrendament d’acord amb la llei.

Amb papers sempre és millor

Val, val … tu l’únic que vols és rendibilitzar aquesta casa que tant esforç et va costar aconseguir però et sembla un embolic això de les fiances, els contractes i les obligacions com a arrendador … Però, i si resulta que el llogater que esculls es disfressa per a la entrevista i després és un irresponsable?

Tranquil: no tens per què saber-ho tot. Afortunadament, hi ha professionals en gairebé tots els aspectes vitals del nostre entorn que ens ajuden diàriament a les nostres empreses o “iniciatives”, com es diu ara. Quan t’hagis decidit a posar la teva casa en lloguer contacta amb nosaltres, que per això estem!

Nosaltres posarem a la teva disposició totes les eines necessàries perquè el teu lloguer sigui segur i responsable; i el teu inquilí, el millor del millor. Revisarem casa teva i t’orientarem per optimitzar el lloguer; seleccionarem l’inquilí entre els millors per assegurar-nos que es portarà bé i prepararem els contractes legals perquè només hagis de preocupar-te el just. Amb un bon llogater i tots els papers en regla, la teva propietat estarà segura. I la teva rendibilitat, assegurada.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + 12 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.