SOS! Com es fa un contracte de lloguer?

Conèixer les lleis, una bona redacció, senzillesa i comprensió … Un contracte de lloguer necessita d’aquestes coses i moltes més. Com es fa un contracte de lloguer? En aquesta entrada t’ho expliquem!

MediaHandler (73)

Llei d’Arrendaments Urbans

Per saber com es fa un contracte de lloguer, és fonamental tenir coneixements sobre la Llei d’Arrendaments Urbans, la normativa que regula tot el que està relacionat amb el lloguer a Espanya.

Tingues en compte que res del que estigui escrit en el contracte de lloguer pot contradir el que estableix llei.

És clar i concís

És fonamental que tot sigui comprensible i senzill. A l’hora de posar-te a veure com es fa un contracte de lloguer, fixa’t en la importància que tots els punts i clàusules siguin simples i molt fàcils d’entendre. D’aquesta manera, evitaràs malentesos innecessaris i així de fàcils de resoldre.

Tot ben especificat

Tingues en compte la importància de deixar tot per escrit. El contracte de lloguer és on han d’estar reflectits tots els terminis, condicions i indicacions. Durant tota la vigència del lloguer, propietari i inquilí haureu recórrer al contracte signat per saber què li correspon a cada un, així com els terminis i les comunicacions oficinals.

Professionals

Saber com es fa un contracte no és gens senzill. La nostra recomanació és que posis el contracte, i la seguretat del teu lloguer, en mans d’autèntics professionals. Des de Lloguer Segur treballem amb un equip professional d’advocats especialitzats en arrendaments urbans. Confia en professionals i comença a gaudir d’un lloguer segur.

Ja saps com es fa un contracte de lloguer, t’ha quedat algun dubte?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.