SOS! Tinc un okupa a casa, què faig?

Posem-nos en situació. Tens un pis en propietat però que porta mesos buit a l’espera de vendre’l. De tant en tant el vas a netejar per mantenir-lo en bon estat, però no el visites sovint. Després d’un mes sense anar apareix un possible interessat el tu immoble. Quedes amb ell per anar a visitar-lo i quan et disposes a obrir la porta … Zas! La clau no entra, han canviat el pany. Sense més ni més algú obre la porta … Tens un okupa a casa, i ara què?

 

Okupa a casa

A Espanya hi ha uns tres milions i mig d’habitatges buits, esperant ser venuts o llogats. La crisi ha provocat que cada dia més propietaris i famílies hagin de viure aquesta situació.

La millor manera de fer fora una okupa de casa teva és per la via legal, però el procés pot ser llarg, costós i, de vegades, desesperant. La millor manera d’evitar tenir un okupa a casa és prendre mesures preventives.

Evita tenir la casa buida

El mercat de la compravenda encara s’està estancant, pel que pots trigar mesos o anys a vendre la teva propietat. Què tal si proves a llogar? A més de treure rendiments a l’immoble evitaràs que estigui buida i que ningú caigui en la temptació d'”okuparla”. A més, si optes per un lloguer professional com el que ofereix Lloguer Segur, t’ajudaran a fixar el preu més adequat. Amb un preu tècnic els temps s’escurcen, així que trigaràs molt menys a concentrar l’inquilí perfecte.

Assessoria jurídica

A més, el Departament Jurídic de Lloguer Segur podrà aconsellar sobre qualsevol problema, fins i tot podrà començar el procés de desnonament si ja se’t va instal·lar un okupa a casa.

El procés per fer una okupa sol durar uns 9 mesos, encara que pot dilatar fins a 2 anys. Suposarà una enorme despesa per a tu com a propietari i et poden generar destrosses a l’habitatge. Així que posa el teu casa de lloguer amb l’ajuda de Lloguer Segur i evita un okupa a casa.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 15 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.