STOP inquilins morosos. 5 claus per mantenir lluny als morosos professionals

Planta el senyal de stop en la porta del teu immoble i prohibeix el pas a possibles llogaters morosos. Com aconseguir-ho? A continuació us oferim 5 claus per fer fora a  morosos professionals.

Prevenció

Comença per utilitzar mesures preventives. És important utilitzar mecanisme per conèixer la solvència del teu futur inquilí. Lloguer Segur s’encarrega de realitzar anàlisis de solvència i viabilitat a tots els candidats a inquilins, d’aquesta manera ens assegurem que podrà fer front a les rendes davant qualsevol imprevist.

Comprova

Hi ha fitxers i llistes que recullen les dades de deutors.. A Lloguer Segur tenim accés a ASNEF i FIM, l’únic fitxer que recull la morositat en el lloguer. Així descobrirem si el teu possible inquilí ha tingut males pràctiques en situacions anteriors.

Gestió professional

Lloguer Segur és l’única empresa del sector que garanteix el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes. . Mitjançant un innovador sistema de gestió, es tramitarà el cobrament de les rendes durant tota la vigència del contracte, assegurant així el seu ingrés puntual.

Falses aparences

El que sembla un inquilí exemplar pot amagar el rerefons d’un morós professional.. Les aparences de vegades enganyen, per això és millor que no siguis tu el que tria l’inquilí. A Lloguer Segur nostres comercials promocionaran l’habitatge i s’encarregaran d’ensenyar el teu pis i t’estalviaran temps. Oblida’t de les primeres impressions!

Contractes en regla

Amb uns contractes elaborats sobre la base de la Llei de Arrendaments Urbans, en què s’expliqui les obligacions i drets de propietaris i llogaters pots evitar que el teu inquilí es converteixi en morós. Si tot està en la base de la llei, pots estar tranquil, davant de qualsevol imprevist que ocorregués el nostre Departament Jurídic t’ajudarà.

Planta el senyal d’STOP a la teva porta i mantingues ben lluny a qualsevol que pugui ser un morós professional, ¡oblida’t d’inquilins morosos!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.