Subministraments: Canvi de titularitat de la llum

Com bé sabeu, quan es lloga un pis amb Lloguer Segur, aquest deu tenir els subministraments donats d’alta però, què passa un cop se signa el contracte de lloguer? Doncs senzill, l’arrendatari, ha de procedir a realitzar un canvi en la titularitat dels mateixos.

canvi de titularitat subministraments

Per què cal fer el canvi de subministraments?

El canvi en la titularitat del subministrament elèctric és avantatjós per propietari i llogater. D’una banda, el propietari té la tranquil·litat que si hi hagués una situació d’impagament després de marxar de l’habitatge, la responsabilitat davant un deute, mai recaurà en ell, sinó en l’arrendatari.

Per al llogater, un canvi en la titularitat del subministrament suposa tenir el control del consum, notificacions i factures detallades i fins i tot pot escollir la tarifa elèctrica que més li interessi.

Com es canvia el subministrament?

El primer, és fonamental no confondre canvi de domiciliació i canvi de titularitat. En el primer cas, només es modifica el compte bancari a on es passen els rebuts. No és interessant, ja que les factures continuaran arribant a nom del propietari i en el cas d’impagament, se li reclamarà al titular.
Per procedir al canvi de titularitat del subministrament elèctric, és tan senzill com telefonar a la companyia subministradora amb la qual està contractat i facilitar les dades de l’anterior titular i els del nou, és a dir, nom, cognoms i DNI del propietari i les mateixes dades del inquilí, que passarà a ser el nou titular. Es tracta d’un procés gratuït.

Un cop finalitza el contracte de lloguer, igual que l’immoble s’ha de retornar en el mateix estat en què va ser llogat, els subministraments han de tornar a tenir la titularitat del propietari.

Us recordem que amb Lloguer Segur, s’agilitzen tots aquests processos, tant per propietari, com inquilí, així que no ho dubtis Consulta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.