Tendències en decoració nadalenca per al teu pis de lloguer

Amb el Nadal a la volta dela cantonada toca pensar en decorar els nostres pisos de lloguer. Any a any les modes canvien, així que si vols estar a l’última No et perdis el post d’avui! Et parlem de les tendències en decoració per Nadal 2015.

navidadtndencias

Res monocromàtic

S’ha acabat això d’utilitzar un sol color. Aquestes festes els arbres de Nadal no seran únicament daurats o vermells, aquest any la decoració nadalenca del teu pis de lloguer serà multicolor. Blau, rosa, groc … tots han de conviure a la perfecció per donar-li l’alegria que necessita el teu pis de lloguer.

En aquest sentit, els ornaments també canvien. A més de les tradicionals decoracions aquest any ho acabem amb acabats de feltre, vidre i brillantor.

Nadal afrancessat

La tendència en decoració nadalenca més romàntica d’aquest any és l’estil afrancesat. Tons perlats i pastís i acabats mates aconseguiran que el teu pis de lloguer sigui el més romàntic del barri. Remata la idea amb petites dosis de daurat vell, textures com cotó i pètals de rosa.

Tendència botànica

Del bosc a casa, així de senzill. Aquest any la decoració nadalenca del teu pis de lloguer pot ser rústica. Utilitza com a base el verd dels avets i juga amb tonalitats naturals, com la fusta, el borgonya o el blanc. Passeja’t pel camp i recol·lecta elements naturals, res millor per aquest Nadal.

Estil nòrdic

El fred i la neu caracteritzen l’època nadalenca als països nòrdics. Trasllada la idea al teu pis de lloguer utilitzant tons freds com el blau i el platejat. Com a materials, quedarà genial el vidre. Recorda que aquest tipus de decoració nadalenca ha de ser 100% minimalista.

Ja tens pensada quina decoració nadalenca fer servir en el teu pis de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 9 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.