Tendències primaverals per al lloguer 2015

La primavera ha arribat. El sol brilla al carrer, els dies són més llargs i les primeres al·lèrgies donen fe que ja estem en ple procés de floració. Canvi de temporada i, canvi de tendències per llogar?

Si has de posar el teu pis en lloguer tingues en compte l’època en què estem, perquè si apostes per la primavera serà molt més fàcil i ràpid aconseguir un inquilí perfecte.

Llum natural

Obre les persianes i aprofita la llum natural de la que tantes ganes teníem de gaudir. El teu pis de lloguer es veurà molt més bonic si decideixes aprofitar les hores de sol per a les visites. Procura tenir ben netes les finestres, perquè ja no és excusa la pluja i el fred. Procura ventilar i que l’olor de primavera inundi el teu pis de lloguer. Si naturalment no pots aconseguir-ho, unes espelmes aromàtiques o un ambientador que faci olor a cirerers en flor serà un must en el teu pis de lloguer.

Colors

S’acaba el gris hivern, així que és hora de donar pas al color, però tampoc pots passar-te. Cada un té uns gustos molt personals, és pràcticament impossible que el teu pis meravelli a tots els candidats a inquilins. Sempre recomanem optar per colors neutres per a les parets, com blancs o cremes que aporten molta lluminositat; però ara pots incloure algun toc de color. Unes boniques cortines que tamicen la llum, uns coixins vistosos i una roba de llit acolorida però formal faran del teu immoble el més primaveral del barri.

Frescor

Un toc verd però molt natural pot ser de gran ajuda. Busca alguna planta que tingui un fàcil cura, li donarà un punt distinció a la teva propietat. Amb aquest toc primaveral, a més demostraràs el teu futur inquilí quant et preocupes del teu pis de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.