Tendències: torna el paper pintat

Fins fa uns anys, als habitatges antics, es treia de les parets, però, la qualitat, els dissenys i la seva facilitat per muntar-lo, a més de la neteja, ha fet que es torni a posar de moda. Si estàs pensant en redecorar el teu pis de lloguer, et presentem les últimes tendències.

Saló

L’última moda en decoració de parets és fixar una de les parets del saló amb un paper pintat original i cridaner, mentre la resta de les parets, es mantenen pintades en una tonalitat neutra, que fa destacar la zona de paper pintat.

Una altra opció que es porta molt és la de vinilar cada paret amb papers de diferents motius i crear múltiples espais dins de la mateixa ubicació.

vinilos

Habitacions

Potser una de les característiques més destacables del paper pintat, és que és fàcil de muntar, decoratiu i potser, no taca i es pot retirar fàcilment al finalitzar el contracte de lloguer. Si estàs pensant en decorar l’habitació del teu pis de lloguer amb paper pintat et recomanem que escullis la zona del capçal, ja que aconseguirà una major profunditat a l’habitació i major sensació d’amplitud.

parets

Bany

Encara que molts no ho creguin, hi ha diferents varietats de paper pintat i una d’elles és resistent a l’aigua, ideal per a banys i lavabos. Aquest tipus de papers suporta bé l’humitat, encara que el recomanable és situar-los en zones que no estiguin en contacte directe amb l’aigua. Pots utilitzar una paret sencera o decorar petites zones perquè destaquin més.

parets

Cuina

Original i molt neta, ja que amb un simple drap pots eliminar qualsevol residu. Els papers de cuina són en termes de decoració allò més cool i hipster del moment. Encara que sembla una alternativa arriscada, entre els avantatges de posar-ho està la de tapar petites imperfeccions o taques que no se’n van.

parets

T’atreveixes a decorar la teva habitatge de lloguer amb paper pintat? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − thirteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.