Tingues cura de les teves canonades, tingues cura del teu pis de lloguer

Una de les reparacions que més aterreix pel seu cost, són les avaries de les canonades. En moltes ocasions, els accidents es poden prevenir, per això et donem uns trucs amb els quals tenir al dia, el manteniment de les canonades de la seva pis de lloguer.

canonades

Ús correcte

Recorda que els desguassos no són la via per desfer-se dels residus. Les restes són la principal causa de avaries i aquestes no només poden provocar un problema en el teu pis de lloguer, sinó que a llarga, si no li poses solució, pot arribar afectar als teus veïns.

Consell: Si tens un encallar a la pica, abocar una tassa d’aigua bullint amb cristalls de sosa, acabarà amb els teus problemes.

Manteniment

És recomanable que es revisi un cop al mes els sifons que es troben accessibles. Així evitaràs la concentració de residus i per tant els atrancos i males olors.

Compte amb el fred

Durant aquests mesos on l’hivern presenta la seva pitjor cara amb temporals i temperatures sota zero, cal estar pendents que les canonades no es congelin. Si has patit algun tipus de congelació en les canonades en el seu pis de lloguer, tira aigua calenta pel desguàs fins a aconseguir fondre el gel i l’aigua circuli amb normalitat.

Molt important! Si descobreixes que hi ha algun trencament causada per la congelació de les canonades, tanca la clau de pas general i buida totes les canonades per evitar trencadisses en el teu pis de lloguer o el dels teus veïns.

Productes químics

Sempre usats amb cura, però són un imprescindible en el teu set de neteja. Vessar una mica de netejador de canonades bacteriològica, un cop cada dos mesos, pels desguassos i embornals t’evitarà atrancos i avaries de canonades.

Pantalles o malles

Col·loca malles en tots els desguassos, especialment a la cuina i la dutxa. Així evitarà que es coli partícules de menjar o cabell, és el mètode més simple i eficaç en el manteniment.

Segueix els nostres consells i evitaràs disgustos, avaries i factures innecessàries en el teu pis de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.