Tips per decorar un habitatge i posar-lo en lloguer

Tens un habitatge en propietat i estàs pensant en llogar-lo? Si és així, i has decidit llogar amb mobles, molt atent, perquè en aquesta entrada et donem les claus per decorar un habitatge i atreure al teu inquilí perfecte.

Defineix el tipus de llogater que vols tenir

El primer pas, abans de prendre decisions a l’hora de moblar l’habitatge de lloguer, és definir el tipus d’inquilins al que va enfocat. Segons els metres quadrats, la ubicació o el nombre d’habitacions, podràs determinar si el teu perfil és una família, un estudiant, single o una parella. Un cop delimitat el teu “target”, necessitaràs una decoració més clàssica o per contra juvenil.

decoració amb lloguer

Menys és més

A l’hora de seleccionar els mobles que vols que hi hagi a l’habitatge que vas a llogar, has de prendre en consideració tres aspectes claus:

  • No recarregar, escull els mobles bàsics i essencials perquè l’inquilí pugui entrar a viure des del primer moment.
  • Aposta per l’atemporal, no et deixis portar per les modes, sempre colors neutres i fàcilment combinables.
  • No personalitzis, deixa que el teu futur inquilí sigui el que li doni el seu toc personal a la casa, així la sentirà com a seva.

decoració amb lloguer

Cuines equipades

A Lloguer Segur sempre complim tres premisses abans de llogar un immoble: habitatge idònia, subministraments donats d’alta i cuines equipades. La cuina, és un espai imprescindible, igual que el bany, en un habitatge, pel que és imprescindible que la deixis completa.

cuines equipadres

Complements

Els elements decoratius no estan malament si no es sobrecàrrega de coses. Abans de res l’objectiu és que l’habitatge cridi l’atenció pel seu espai, lluminositat o altres característiques, i no tant els elements aliens a ella que puguin desviar l’atenció.

elements decoratius

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.