Tips per decorar un pis de lloguer petit

Si tens un habitatge en lloguer de pocs metres quadrats, t’expliquem com posar-lo al dia amb poca despesa i manteniment per a que el puguis arrendar.

vivenda de lloguer petita

Un toc de color

Per treure el màxim profit a un habitatge petit, que sembli espaiós i lluminó, és clau una bona elecció del color de la pintura. Si busques sensació de claredat i neteja, opta sempre per pintar amb tonalitats clares (les diferents varietats de blancs, grisos clars, colors crema …). Aconseguiràs que el pis que vols llogar sembli més ampli.

Primer de tot funcionalitat

Normalment aquest tipus d’habitatges es solen llogar ja moblats. Si optes per equipar el pis de lloguer al complet, tria bé el mobiliari. Escull mobles funcionals, amb utilitat i capacitat d’emmagatzematge i presta una mica menys d’atenció a la funció purament decorativa. Com sempre et diem, menys és més, evita sobrecarregar els espais o posar armaris excessivament grans.

Espais oberts

En moltes ocasions, abans de posar un habitatge en lloguer, cal fer alguna petita obra de millora. Per a aquests casos, inverteix en espais diàfans. D’altra banda, sempre és molt interessant fomentar la llum. Si és un habitatge exterior, aprofita la llum natural, si per contra necessites de llum artificial, opta per colors d’il·luminació amb tonalitats càlides, aconseguiràs sensació de llar davant els futurs inquilins.

Complementa

Si vols donar un toc de personalitat a l’habitatge, posta per elements com plantes, mirall o algun que altre quadre.

Altres coses que t’ajudaran a fomentar l’atractiu de la teva vivenda de lloguer són, revisar el bon funcionament de tot, i en cas necessari, fer les reparacions oportunes. Mantenir netes i recollides les habitacions, i per descomptat, obrir persianes i ventilar abans d’ensenyar l’habitatge als teus futurs inquilins.

Esperem que els nostres consells et serveixin d’ajuda per a gaudir d’un lloguer segur, tens algun més? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.