Tips per entendre el contracte per llogar una casa

El dia que es firma un contracte per llogar una casa és molt important que coneguis i defensis tot el que s’explica al document d’arrendament. Per això, a l’entrada d’avui t’expliquem els punts més importants d’un contracte de lloguer. D’aquesta manera evitaràs caure en errors i podràs gaudir de l’habitatge sense complicacions.

Llei d’Arrendaments Urbans

Actualment, els lloguers es regulen a través de la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). És molt important que tinguis nocions bàsiques de la legislació vigent si et vols convertir en un llogater o propietari, d’aquesta forma et serà més fàcil conèixer tot allò relacionat amb el sector del lloguer.

Llegeix bé

Quan vagis a firmar un contracte, llegeix detingudament totes les clàusules que apareixin en ell.Recorda que en el document d’arrendament han de venir detallats tots els drets i obligacions dels propietaris i llogaters. Si no estàs d’acord amb alguna de les estipulacions, negóciala.

Fes preguntes 

Durant la signatura del contracte per llogar una casa, és important que facis totes les preguntes que necessitis. Com més explicacions més clar quedarà tot. Des de Lloguer Segur t’aconsellem que, en aquest moment, deixeu clar què li correspon a qui per evitar futurs problemes.

Consulta-ho

Amb el pas del temps, les clàusules que apareixen en el contracte s’obliden. Són moltes. Et recomanem que guardis el contracte en un lloc accessible i així podràs consultar-lo sempre que tinguis un dubte.

Assessorament professional

Per evitar problemes amb el contracte de lloguer d’una casa el millor és comptar amb l’ajuda d’un professional immobiliari. L’expert t’ajudarà i et solucionarà tots els dubtes relacionats amb el document d’arrendament. No et preocupis més, sol·licita l’assessorament de Lloguer Segur i t’oblidaràs dels problemes; perquè nosaltres ens encarreguem que entenguis perfectament el contracte per llogar una casa.

Encara et queden dubtes? Pregunta’ns i nosaltres t’ajudem!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 11 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.