Tips per publicitar un habitatge de lloguer

Segons el VII Perfil del Inquilí, un arrendatari triga una mitjana de 12 dies a llogar un habitatge i ho fa a través del telèfon mòbil. Els terminis per a lloguer es redueixen, i en gran part, es deu a com es presenta l’habitatge perquè resulti atractiu. El nostre anunci, la descripció o les imatges que utilitzem, són claus.

lloguer rodatges

Com és l’habitatge?

A l’hora d’anunciar un habitatge de lloguer, és important batejar al detall les característiques de l’immoble. Si es tracta d’un pis, dúplex, xalet … els metres quadrats de què disposa i el nombre d’habitacions.

Un altre aspecte fonamental és especificar si aquest es lloga amb mobles o sense moblar, el tipus de calefacció que inclou o l’ubicació de l’immoble. D’altra banda, un cop realitzada una visió general de l’habitatge de lloguer, hem d’anar descrivint cadascuna de les estades per separat, des de la cuina, banys, habitacions, fins soterrani, jardí o terrassa.

Al costat de les característiques de l’immoble hem d’especificar la qualificació energètica de la qual disposa, quins serveis s’inclouen i quines no, així com el preu de la renda.

Serveis de la zona

On es troba l’habitatge de lloguer? Al centre de la ciutat, als afores, en una urbanització o al camp. Disposa de zones comunes? D’altra banda, és molt important conèixer els serveis de la zona, des de mitjans de transport, fins a locals comercials per a realitzar la compra, hospitals i serveis públics.

Imatges

Hem de tenir cura al màxim de les imatges que fem i publiquem del nostre habitatge de lloguer. Abans de començar la sessió fotogràfica, hem de cuidar tots els detalls i intentar que entri la major llum natural possible. A més, cal intentar que les habitacions apareguin vestides, que puguem observar diferents angles de cada zona i fer especial èmfasi en aquells espais que, per les seves característiques, poden convertir-se en el principal atractiu per a l’arrendatari.

Segueix aquests consells i aconseguiràs triomfar amb l’anunci del teu pis de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.