Top 5 errors més habituals a l’hora de posar un pis en lloguer

Quan un propietari decideix posar un pis de lloguer es produeixen una sèrie d’equivocacions que són bastant reincidents. Si no vols caure en l’error, estigues molt atent a la llista del top 5 dels més habituals.

No professionalització

L’error per antonomàsia quan es posa un pis de lloguer és fer-ho de forma particular. Si decideixes fer el pas sense l’ajuda i el suport de professionals, llogar es pot convertir en un gran problema. Pots tirar-te setmanes, fins i tot mesos sense aconseguir llogar i quan per fi trobis a l’inquilí que estaves buscant resulta que no és el que pensaves. Recolza’t en els professionals com Lloguer Segur que t’ajudin a implantar mesures preventives contra possibles llogaters morosos.

Preu massa alt

Ni massa alt, ni massa baix, ha de ser el preu tècnic. Què és el preu tècnic? És aquell que creua entre l’oferta i la demanda i que s’estableix en funció de la situació de mercat, la zona, l’estat del pis i la competència. Per poder posar un preu adequat has d’estar al dia de la situació veritable del mercat del lloguer, en aquest sentit no val deixar-se portar per les opinions de veïns o pel preu de la hipoteca.

Estat de l’immoble

No és el mateix un pis acabat de reformar, un acabat de pintar o un que ni tan sols està net. L’estat de l’immoble pot esdevenir un encert si és bo, però el mínim error pot tornar-se en contra teva quan posis un pis en lloguer. És imprescindible fer una neteja integral a l’habitatge, pintar les parets si és necessari i arreglar qualsevol desperfecte.

Legalitat

Un pecat capital a l’hora de llogar un pis és no complir amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). Sempre cal usar contractes redactats d’acord amb la legislació vigent, que siguin comprensibles i que deixin clar els drets i deures de propietari i inquilí.

Si vas a posar un pis de lloguer recorda el nostre top 5 de errors que no has de cometre.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.