Tot el que has de saber sobre l’assegurança de lloguer per a inquilins

Quan et decideixes per llogar un habitatge, sabem que has d’estar pendent de moltes coses. Des que et poses a buscar un immoble fins que canvies la titularitat dels subministraments després del contracte, has d’estar atent dels terminis i de diferents documents que demana la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). Tot i això, no t’has d’oblidar de contractar una assegurança de lloguer per a inquilins. Per ajudar-vos una mica, a l’entrada d’avui us expliquem una mica més sobre aquesta pòlissa.

assegurança de lloguer

Què és? Quines cobertures té? 

Una assegurança de lloguer per a inquilins és una pòlissa de llar adaptada a les necessitats que pugui tenir un arrendatari en el seu habitatge. Entre les cobertures que has de contractar, nosaltres et recordem que la més important és la responsabilitat civil a tercers. Aquesta garantia, servirà per protegir-te en cas de que tinguis un incident en l’habitatge i perjudiquis a un veí o al propietari.

Així mateix, també és recomanable que asseguris tots els teus objectes personals. D’aquesta manera, si passa qualsevol sinistre al teu habitatge de lloguer, els tindràs protegits.

És obligatori?

El propietari pot demanar-te aquest tipus de contracte, a manera de garantia ell sabrà que l’habitatge estarà cobert davant possibles incidents. De fet, a Lloguer Segur tots els nostres inquilins tenen contractada una pòlissa de llar amb responsabilitat civil a tercers.

Doble seguretat

Quan formalitzis el contracte, comprova que el teu arrendador ha contractat una assegurança de continent que, encara que no és obligatori, és molt recomanable. Amb ell, si ocorre algun problema a l’habitatge (incidències en l’estructura, incendis o trencaments de canonades) la companyia asseguradora farà front als danys causats i les teves preocupacions seran menors.

Et queda alguna pregunta sobre l’assegurança de lloguer per a inquilins? Pregunta’ns.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − thirteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.