Tot el que necessites saber sobre el mercat del lloguer avui dia

Tens un habitatge que vols posar en lloguer però encara no has pres la decisió? ¿Estàs indecís perquè desconeixes la situació del mercat de lloguer? En aquesta entrada t’expliquem per què hauries apostar pel lloguer.

Mercat en ple creixement

Per tots ja és sabut que el lloguer està de moda. El canvi en la mentalitat ja és un fet ia l’hora de prendre la decisió d’independitzar o de canviar d’habitatge, el lloguer és la primera opció, abans que la compra. En els últims anys, el creixement del sector és patent i latent, tot i que encara estem lluny de dades com les d’Alemanya, amb gairebé un 40% del sòl de lloguer, el nostre parquet avança i s’aposta en ferm per ell.

Rendibilitat i inversió

En els últims anys el lloguer va més enllà d’un sistema per accedir a l’habitatge. Molts propietaris veuen en aquest mercat un sistema de negoci que genera sucoses rendibilitats de fins a un 4,6% de benefici, més que el que ofereix molts productes financers. Lloguer i rendibilitat van de la mà

Professionalització

L’aposta de Lloguer Segur amb el sector, és concedir una protecció al propietari basada en la professionalització dels nostres serveis i processos. Amb un 0% de morositat i el cobrament puntual de les renda dels dies 5 de cada mes, el propietari pots gaudir de la tranquil·litat d’una gestió integral i professional de la seva propietat.

Raons de pes no et falten per optar pel mercat del lloguer, si tot i així tens dubtes, pots preguntar-nos a través del nostre consultori, trucar-nos al 902.37.57.77 o si les xarxes socials són el teu, estem a la teva disposició en els nostres perfils de Twitter, Facebook i Google Plus.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 7 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.