Transforma la teva antiga casa en una de nova

Cada vegada hi ha més gent interessada a residir en un habitatge de lloguer. Tot i que la demanda ha crescut estrepitosament, no t’has de despreocupar de l’estat del teu pis. Per exemple, una reforma en el teu immoble farà que més inquilins s’interessin més per la teva casa. Per ajudar-te, t’oferim cinc consells fonamentals per a realitzar obres de millora. No te’ls perdis!

transforma la teva casa

Defineix el projecte

Abans de començar qualsevol obra de millora al teu habitatge destinada al lloguer, heu de tenir molt clar les millores que vols realitzar. Per a això, et recomanem que vagis a un especialista que t’aconselli segons les necessitats que demandades.

Compara pressupostos

Sempre us diem que les presses no són bones conselleres. En aquest cas, aquesta regla també té molta importància. No acceptis el primer pressupost que et donin, sempre has de consultar diverses empreses del sector i comparar els estudis que et proporcionen. Així mateix, fixar-te en alguns factors, com la qualitat dels materials, que són els que demandes per reformar el teu habitatge de lloguer.

Concreta terminis

Segur que una de les teves grans preocupacions, quan et planteges reformar un habitatge, és el temps que s’allargaran les obres de millora. Per això, és molt important que, quan tinguis definides les tasques que realitzaràs, fixis amb els especialistes la durada de l’obra. D’aquesta manera, tindràs una data aproximada per poder posar el teu pis en lloguer, i així tenir un llogater al teu habitatge.

Signa un contracte d’obra

Abans de començar les tasques de millora al teu habitatge de lloguer, és molt important que firmis un document on vinguin especificats tots els acords relacionats amb l’obra. D’aquesta manera, reduiràs els malentesos i les discussions amb els encarregats de realitzar-te la reforma. Recorda: és fonamental que sàpigues el que conté el pressupost!

Sol·licita llicències

És important que, abans de començar la reforma, coneguis si necessites una llicència d’obres. Els permisos no són molt complexos d’aconseguir i el seu cost, en general, sol ser reduït. Per poder obtenir-lo, només has d’apropar a la institució competent de la teva localitat i ells et proporcionaran tota la informació. Així mateix, des Lloguer Segur, et recomanem que informis a la teva comunitat de veïns per estalviar-te possibles enfrontaments.

Et queda algun dubte? Pregunteu-nos.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.