Trucar el comptador és il·legal, compte

Per internet i fins i tot algunes empreses, ofereixen una solució infalible perquè les teves despeses en llum siguin menors cada mes. Molt de compte, perquè manipular els comptadors és una infracció que ha de ser sancionada. Segueix llegint amb atenció.

trucar el comptador

És il·legal

Encara que a tu et pugui semblar una gran idea, trucar al comptador de llum és il·legal i un motiu més que suficient perquè l’empresa distribuïdora interrompi el subministrament de forma immediata. No només això, sinó que et giraran un rebut corresponent al que hauria d’haver estat el consum: 6 hores d’utilització diària durant un any al màxim de potència contractada.

Precintes

Els comptadors de llum porten un precinte especial i identificatiu que no es pot retirar. A més no valen excuses, el consumidor és el responsable últim de custodiar els equips cedits per la companyia elèctrica.

Amb la seguretat no es juga

Estalviar uns euros en les factures pot acabar per convertir-se en una catàstrofe. Furgar en el comptador de la llum pot suposar un risc important mentre es manipula i després. No ens oblidem que estem parlant d’electricitat, de corrent elèctric i es podria acabar produint una descàrrega elèctrica.

Obligacions com a inquilí

Recorda que com a inquilí una de les obligacions que tens signades per contracte és fer-te càrrec dels subministraments del teu pis de lloguer. Sempre recomanem posar la titularitat a nom dels inquilins, així que si es produeix qualsevol negligència o manipulació en la instal·lació il·lícita serà la teva responsabilitat. A més de passar-te una factura corresponent al “no pagat” pots enfrontar-te a multes de més de 1000 €.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − eight =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.