Trucs de disseny d’interiors per a pisos de lloguer

Volem que presumeixis d’estil en el teu pis de lloguer, per això hem elaborat un llistat amb els millors trucs de disseny d’interiors per a pisos de lloguer. Et mostrem com adaptar un habitatge a l’últim en decoració sense que la teva butxaca hagi de patir. No t’ho perdis!

disseny interiors

El color

Tant si el teu pis de lloguer és gran com petit, hi ha un truc comú que t’ajudarà a realitzar un correcte disseny d’interiors i és el color de les parets. En primer lloc, has de analitzar a fons l’habitació, i determinar elements fonamentals com la llum natural que entra, l’espai de què disposem i l’amplitud.

Si busquem que l’habitació, ja sigui un saló o dormitori, sembli més àmplia, sempre hem de pintar amb colors neutres i clars. Aquest tipus de gammes, a més d’oferir un efecte òptic d’amplitud, concedeixen sensació d’higiene i neteja. Si per contra disposes de diversos metres quadrats en l’espai que vols decorar, pots decantar-te per colors foscos, encara que sense abusar, sinó vols recarregar en excés. Amb un drap de color intens i els restants en tonalitats suaus, aconseguiràs destacar una zona en concret.

Il·luminació

Clau per concedir un ambient de llar i alhora per fer un correcte disseny d’interiors. És molt important no posar llums sense solta ni volta. Sempre cal estudiar les zones que més ho necessiten, aquelles on no tinguem il·luminació natural, o usar-les com a reforç perquè destaqui una zona en concret.

A l’hora d’escollir el tipus d’il·luminació, aposta sempre per llums led, que, encara que una mica més cares al mercat, suposen, a la llarga, un estalvi en la factura de la llum. A més, pots jugar amb els miralls, un gran aliat que ens ajuda a aconseguir amplitud i major llum.

Arrisca amb les combinacions

L’excel·lència en el disseny d’interiors en pisos de lloguer passa per aconseguir barrejar diferents mètodes i textures sense que aquestes cantin o sembli tot sobrecarregat. Per a això, dels diferents estils que hi ha: boho, rústic, minimal, industrial, clàssic, nòrdic …. Has de fer combinacions entre elles, per exemple, un saló minimalista amb tocs decoratius industrials.

A més, jugar amb els tèxtils ajuda a marcar la diferència. Tant cortines, com coixins i fins i tot tapissos, són elements decoratius que ens concedeixen personalitat en el disseny d’interiors en pisos de lloguer.

Natura i elements decoratius

Al nostre blog us hem parlat moltes vegades de la importància de les plantes naturals en l’interiorisme. A més de ser un element decoratiu barat i molt socorregut, obre el nostre pis de lloguer a la natura. Per escollir unes plantes acords a interior de la nostra casa, sempre hem de fixar-nos en les característiques d’aquestes, a més de la manera de conservació.

D’altra banda, i per als més arriscats, una tendència en disseny d’interiors per a pisos de lloguer són els jardins verticals, molt fàcils de mantenir i menys cridaners.

A més, acompanyant zones verdes amb petits elements decoratius, aconseguiràs donar personalitat a l’habitatge. Ja sigui gerros, caixes o marcs … qualsevol petit objecte, sempre sense recarregar els espais, ens ajuda a fer un correcte disseny d’interiors. Aplica la regla de tres, és a dir, disposar de tres en tres els elements decoratius ja que la nostra ment considera el tres com a un nombre petit que capta l’atenció.

Fet per tu mateix

Si ets manetes i amant de les manualitats, pots personalitzar el teu habitatge de lloguer amb mobiliari fet per tu. Ja sigui quadres, com una butaca de palets, qualsevol cosa que sigui única i original serà el punt diferenciador en el disseny d’interiors per a pisos de lloguer. A més, els vinils, així com la cinta americana decorativa, ben disposats i en zones clau, et permetran crear espais i habitacions úniques i de gran gaudi personal.

Quins trucs tens en el disseny d’interiors per a pisos de lloguer? Explica’ns! El afegirem al llistat de trucs.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.