Trucs de Home Staging que t’ajudaran a llogar el teu pis

Una casa catàleg, així funciona el home staging i aquest és el seu principal atractiu per atreure l’atenció dels inquilins. I és que no és el mateix promocionar un immoble de lloguer tal qual, que concedir-li els tocs de decoració i estilisme que el facin més atractiu. En aquesta entrada et donem els trucs perquè aconsegueixis llogar ràpid i segur.

Elements bàsic del Home Staging

Neutralitat

Home Staging

La primera impressió en moltes ocasions és la que compta. En el cas d’un habitatge de lloguer, la presentació que fem de l’immoble és la que determinarà que tinguem inquilins interessats en arrendar. La tècnica home staging, no ajuda a guanyar atractiu sobre l’immoble, per això s’apliquen sistemes com la neutralitat, amb la qual fem l’habitatge impersonal, de manera que aconseguim seduir a qualsevol persona, independentment de quins siguin els seus gustos.

Per aconseguir un habitatge de lloguer neutral hem d’escollir tonalitats clares en el color de les parets, que afavorirà la profunditat i amplitud dels espais, a més d’una il·luminació freda, però tènue per aconseguir la calidesa de la llar.

Minimalisme

Home Staging

La neteja dels espais amb un mobiliari bàsic i no recarregat són el punt determinant del home staging en un habitatge de lloguer. L’important és preservar l’espai, per això tot el mobiliari que s’esculli ha de ser funcional en el qual els detalls aliens als mobles bàsics siguin senzills i amb prou feines destaquin.

Sempre hem d’apostar per línies rectes. Per evitar la sobrietat, es pot jugar amb algun element decoratiu a les parets o sostres com sòcols o motllures. Una bona representació del minimalisme en decoració és l’estil nòrdic de llars.

Tèxtils

La sobrietat del home staging pot semblar avorrida en termes decoratius, però per res! Encara que busquem un estil que agradi a tots i doni sensació d’amplitud i neteja, el home staging ens permet jugar amb un altre tipus d’elements decoratius que marquen la diferència, per exemple, els tèxtils.

L’art d’un llit a mig fer, la manta estratègicament col·locada al sofà o els centenars de coixins abrigant el llit, són tècniques decoratives del home staging que permeten donar vida a l’habitatge de lloguer i que el llogater interessat en l’immoble sigui capaç de veure en ell vivint.

Neteja

Home Staging

I no només la neteja visual en veure clar i amb grans espais tot, sinó la pulcredad de la neteja de sòls, finestres i mobles. Tot s’ha de veure clar i respirar un ambient que ens convidi a quedar-nos. A més, aquesta neteja va lligada a la despersonalització de l’habitatge de lloguer, per a això, no deu haver cap objecte personal que pugui distorsionar la neutralitat de la casa.

Segueix aquests consells i triomfaràs en la promoció del teu habitatge de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.