Trucs infalibles per a compartir un pis amb éxit

A la tornada de l’estiu molts de vosaltres haureu fet el pas i compartireu pis de lloguer. Què cal fer perquè compartir un pis sigui tot un èxit? Atenció amb els nostres consells.

compartir pis de lloguer

Legalitat

Per evitar malentesos i problemes és fonamental aplicar la primera norma legal de compartir un pis: que tots els companys figurin en el contracte d’arrendament. És obligatori que tots els inquilins majors d’edat apareguin en el lloguer amb les seves dades personals.

Comunicació

Sigueu dos companys, tres o quatre, la clau perquè tot vagi bé és tenir una bona comunicació. Parleu entre vosaltres, deixeu clar les coses que us agraden o molesten dels altres i parleu amb normalitat.

Respecte

Els drets i les llibertats d’un acaben on comencen les de l’altre. La clau d’una bona convivència en un pis de lloguer és respectar els horaris, costums o manies de la resta, sempre que no siguin una molèstia per als companys de pis. En aquest sentit, i tornant al punt anterior, la comunicació és molt important per delimitar fronteres i evitar problemes.

Responsabilitat

Tots els inquilins del pis de lloguer han de responsabilitzar-se signant un contracte. Tots han de pagar puntualment la renda, els subministraments i complir els terminis. Però més enllà del que estableix el contracte s’han de fer càrrec de les tasques assignades i dels costos que es desprenguin de la convivència que s’hagin acordat.

Si vols compartir pis però tens dubtes sobre com ha de ser el lloguer, contacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.