Trucs per dormir millor en plena onada de calor

Els termòmetres estan disparats, l’home del temps parla de calor històric i per les nits no acaba de refrescar. Amb altes temperatures agafar el son és complicat i descansar és fonamental per suportar els dies de calor. Avui volem compartir amb vosaltres uns trucs per refrescar l’ambient i dormir millor encara que la calor sigui sufocant.

 

Aire condicionat

Si disposes d’un aparell d’aire condicionat al teu pis de lloguer serà molt més senzill. Això sí, recorda que tampoc és convenient dormir tota la nit amb l’aire encès ni posar-lo a temperatura molt baixa. No és bo ni per a la salut ni per a la butxaca. Programa el teu aire condicionat a uns 25ᵒC, més que suficient per dormir.

Tècniques mil·lenàries

Abans que les noves tecnologies arribessin per quedar-se, els nostres ancestres tenien infal·libles tècniques per refrescar-se. Per exemple, en l’Antiga Grècia utilitzaven roba de llit humitejada amb aigua freda per passar la nit el més fresquets possible.

Ventiladors

Amb generar corrent a l’habitació pot ser suficient. Els ventiladors tradicionals faran les vegades per ajudar-te a dormir. Però és que a més, si poses un drap mullat o un bol amb gel just davant de les aspes baixaràs la temperatura uns graus, segur.

Hàbits saludables

Amb aquestes temperatures és fonamental hidratar-se bé. Beu molta aigua i pren aliments frescos: fruita, amanides, lactis, etc. t’ajudaran a mantenir el teu cos a la temperatura més adequada. Recorda que les dutxes fresques faran que Morfeo et visiti amb més facilitat.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 20 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.